У РІвному чоловік обікрав магазин електроінструментів

Зловмисником виявився 29-річний житель села Великий Олексин, який раніше притягався до кримінальної відповідальності. Крім того, впродовж року на нього поліцейські склали 19 адміністративних протоколів.

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 29-річний житель села Великий Олексин, який вчора, першого квітня, на вулиці Сагайдачного в обласному центру обікрав магазин електроінструментів.

Сигналізація спрацювала близько п’ятьої ранку. На місце події прибув екіпаж поліції охорони, працівники якого неподалік виявили підозрілого чоловіка із рюкзаком.

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисником виявився 29-річний житель села Великий Олексин. Віджавши металопластикові двері, він проник до торгового закладу, звідки встиг викрасти електронасос орієнтовною вартістю дві тисячі гривень.

Із місця події поліцейські вилучили також знаряддя злочину – викрутки. 

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Встановлено, що чоловік і раніше притягався до кримінальної відповідальності – за аналогічний злочин. Крім того, впродовж року на нього поліцейські склали 19 адміністративних протоколів, із яких дев’ять — за статтею 130 КУпАП. За скоєне 29-річному жителю Великого Олексина загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області