На Дубенщині палав будинок

02.04.2020 20:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненської області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі. Також вогнеборці запобігли займання вогнем поряд розташованого житлового будинку.

Першого квітня о 10:50 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Верба Дубенського району. За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Дубно.

Прибувши на місце виклику, було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю господарчої будівлі. На гасіння було подано вогнегасячі засоби.

О 11:40 пожежу локалізовані, а о 14:40 ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі (блочна, крита металевим профілем, розміром 5х18м.). Врятовано поряд розташовані житловий будинок та 2 господарчі будівлі. Причина та збитки встановлюються.

null
null
null
null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненської області