Патологоанатом і медсестра заразились на COVID-19 після розтину

05.04.2020 11:13   Джерело: РадіоТрек
Опубліковано : Рівненський Новинар

3 квітня стало відомо про смерть водія «швидкої», в якого теж діагностували коронавірус.

Лікар і медична сестра, які робили розтин хворого на коронавірус волинського лікаря-гінеколога, отримали позитивні результати тесту на COVID-19.

Результати ще однієї медсестри очікують.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор Волинського обласного патологоанатомічного бюро Володимир Онищук.

Володимир Онищук наголосив, що розтин відбувався з дотриманням всіх процедур та у захисному спорядженні, адже вже тоді було відомо, що в померлого, ймовірно, є коронавірус.

З його слів, медики почуваються задовільно, симптомів хвороби не мають, перебувають на самоізоляції. Відповідно до процедури, у всіх приміщеннях після розтину провели чистку, обробку і прибирання.

Нагадаємо, у лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні Ореста Тимчака, який помер 29 березня в інфекційній лікарні, після смерті лабораторно підтвердили коронавірус.

Загалом вже у 12 медичних працівників на Волині діагностували коронавірус.

Серед працівників луцької лікарні - 8 хворих. 

3 квітня стало відомо про смерть водія «швидкої» зі Старовижівщини, в якого теж діагностували коронавірус.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РадіоТрек