Рівненщина: лабораторно підтверджено ще сім випадків COVID-19

06.04.2020 19:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На Рівненщині лабораторно підтверджено ще сім випадків COVID-19.

Про це у Facebook написав голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

«На Рівненщині підтверджено 7 нових випадків захворювання на COVID-19. Це мешканці міста Рівного та Рівненського району. У Сарненській центральній районній лікарні помер 77-річний житель села Чудель, у якого п’ять днів тому діагностували COVID-19. Він перебував в реанімації у важкому стані і контактував з раніше виявленими хворими з села Тинне», - зазначив Коваль.

Він також повідомив, що в області продовжують знезаражувати проїжджі частини доріг, тротуари, прибудинкові території та зупинки.

Дезінфекцію проводять у кожному районі Рівненщини. Також обробляють місця, які найчастіше відвідують люди - адмінбудівлі, зупинки, автовокзали, аптеки, банки та магазини.

В іншому пості Коваль поінформував, що станом на ранок 5 квітня, на Рівненщині нових випадків COVID-19 не зафіксовано. Сьогодні в Рівненському обласному лабораторному центрі перевірять 15 зразків.

Про результати очільник області пообіцяв поінформувати окремо.

Загалом в Рівненській області 38 підтверджених випадків COVID-19. Двоє людей вже одужали, невдовзі очікується виписка третього пацієнта. П'ятеро людей померли.

Станом на 10:00 п'ятого квітня в Україні 1251 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 32 летальних, 25 пацієнтів одужали.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews