Ввечері 7 квітня на Рівненщині підтверджено 1 новий випадок захворювання на COVID-19

08.04.2020 06:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Станом на вечір 7 квітня на Рівненщині підтверджено 1 новий випадок захворювання на COVID-19. Захворів чоловік 69 років з міста Сарн.

Про це повідомляє голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Сьогодні Рівненському обласному лабораторному центрі перевірили 12 ПЛР-тестів. Дані аналізів Рівненського центру громадського здоров’я повідомлю вже завтра», – зазначив голова ОДА.

Наразі на Рівненщині зареєстровано 44 випадки захворювання на COVID-19. Серед хворих: жителі Сарненського (22 хворий), Рівненського (3), Здолбунівського (2), Гощанського (1), Володимирецького (1) районів та м. Рівне (15).

З них 6 померли, 34 хворих госпіталізували, 3 – видужали та виписані з лікарні. На лікарняних ліжках перебувають 25 людей.

У 10 хворих відмічається легкий та безсимптомний перебіг хвороби і вони перебувають на амбулаторному лікуванні в умовах самоізоляції.

Серед хворих на COVID-19, найбільш ураженою віковою групою є особи віком від 50 до 59 років, це 14 хворих (32,5% від всіх захворілих) та особи у віці 40-49 років – 10 хворих (23,2%).

До Сарненської центральної районної лікарні уже надійшов апарат ШВЛ експертного класу від Рівненської ОДА. Ще два таких апарати очікуємо в четвер. Їх направлять в медичні заклади, які потребують ШВЛ найбільше.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews