Острожанин вкрав гроші із банківської карти своєї знайомої

За скоєне чоловіку загрожує покарання у виді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту або позбавлення волі строком до трьох років. 

Ще 13 березня, близько 13 години, до поліції звернулась 42-річна жителька села Могиляни, що вона виявила відсутність грошей в сумі двох тисяч гривень на її банківській карті.

Проведеними розшуковими заходами та слідчими діями, працівники карного розшуку Острозького відділу поліції встановили, що до крадіжки причетний знайомий родини – 22-річний острожанин. Скориставшись довірою та доступом до помешкання, зняв із рахунку без наявної картки, дві тисячі гривень. 

Чоловіку, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, повідомили про підозру у вчинені крадіжки за статтею 185 Кримінального кодексу України. Зібравши достатньо доказів у справі, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу, або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі строком до трьох років. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області