Спортсмени з Рівненщини отримуватимуть президентські стипендії

15.04.2020 15:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Президент України призначив стипендії для спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів, у тому числі й з Рівненщини.

Відповідний Указ Глава держави підписав 13 квітня.

Так, стипендію отримав срібний призер чемпіонату світу 2019 року з плавання Михайло Романчук. Також нагороду одержав і його тренер Петро Нагорний. Їм призначені виплати у розмірі 12 та 6 прожиткових мінімумів для працездатних осіб відповідно.

Також грошові нагороди призначені бронзовому призеру чемпіонату світу 2019 року серед молоді з веслування на байдарках і каное Андрію Шкарнезі та його тренеру Олександру Максимчуку. Їм виплачуватимуть 6 і 3 прожиткових мінімумів для працездатних осіб відповідно.

Також стипендію Президента України отримала срібна призерка чемпіонату Європи 2019 року серед юніорок з важкої атлетики Марія Тимощук. Вона отримуватиме виплати у розмірі 3 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Стипендії призначені терміном на рік.

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews