На Рівненщині шахраї викрали електросамокати

Сума завданих збитків для 19-річної підприємиці становить 54 тисячі гривень. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

До поліції звернулась підприємиця – 19 річна рівнянка, що невідомі особи під приводом оренди заволоділи трьома її електросамокатами.

Поліцейські наразі встановили, що 13 квітня на мобільний телефон рівнянки зателефонував невідомий та замовив на добу електросамокат. Через кілька хвилин надійшов аналогічний дзвінок, під час якого було замовлення на два самокати. Майже одночасно наступного дня в обумовленому місці прийшли двоє замовників зі своїм знайомим. Розрахувавшись за оренду в розмірі по 650 гривень кожен, вони також продемонстрували документи, які посвідчують особу. 

Однак через добу обидва орендарі були вже поза зоною досяжності. 

Сума завданих збитків для 19-річної підприємиці становить 54 тисячі гривень.

За фактом шахрайства слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області