У Глушиці пенсіонер загинув під час пожежі

16.04.2020 22:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Пожежа сталася 15 квітня у селі Глушиця Сарненського району. Вогнеборці встановили, що загоряння трапилося в одній із кімнат житлового будинку та під час його ліквідації виявили мертве тіло власника будинку 1949 року народження.

15 квітня о 08:55 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Глушиця Сарненського району. На місце пожежі було направлено чергове відділення особового складу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни.

По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що загоряння трапилося в одній із кімнат житлового будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили мертве тіло власника будинку 1949 року народження, пенсіонера.

О 09:30 пожежу було локалізовано, а о 10:09 повністю ліквідовано. Будинок вдалося врятувати від знищення. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку і кімнаті та оздоблення стін на площі 10 м.кв. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Рятувальники ДСНС Рівненщини закликають мешканців області дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.

32.jpg 33.jpg

34.jpg 35.jpg

36.jpg 37.jpg

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області