У ДТП на Рівненщині травмувалися поліцейські (фото)

21.04.2020 18:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» за участі службового автомобіля до поліції надійшло 21 квітня о 00:35. 

Слідчо-оперативна група встановила, що неподалік міста Дубровиця 25-річний водій автомобіля «BMW X5», житель села Крупове Дубровицького району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення зі попутним службовим автомобілем «Skoda Octavia» під керуванням 32-річного інспектора сектору реагування патрульної поліції Дубровицького ВП. 

Від удару службовий автомобіль злетів у кювет, а позашляховик — перекинувся. У салоні службового авто також перебував 36-річний працівник поліції — начальник СРПП Дубровицького ВП. 

Унаслідок ДТП до лікарні доставили трьох потерпілих: водія автомобіля «БМВ Х5» із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та із запахом алкоголю госпіталізували у реанімацію. Двох поліцейських із забоями хребта та струсом головного мозку госпіталізували у хірургічне відділення. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 стаття 286 Кримінального кодексу України. 

За результатами освідування ознак сп’яніння у поліцейських не виявлено. У водія позашляховика відібрані зразки крові.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews