У Рівному водій «BMW» розтрощив металевий паркан (фото)

27.04.2020 06:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

ДТП сталася 25 квітня близько 23:30 у Рівному на вулиці Соборній.

Поліцейські на місці події встановили, що 21-річний житель села Рогачів Рівненського району, керуючи автомобілем «BMW 320 D», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та в’їхав у придорожнє металеве огородження та дві клумби. Фрагментами паркану було пошкоджено вітрину та майно квіткового магазину.

Внаслідок ДТП керманича доставили у лікарню, де медики діагностували в нього забій грудини, забій м'яких тканин потилиці, поверхневі забійні рани обличчя. Після надання  допомоги парубка відпустили.

У салоні авто також перебував пасажир, який у ДТП не постраждав.

Відповідно до освідування алкотестером «Драгер» кермувальник був тверезий. Однак, у нього ще відібрали зразки крові для визначення наркотичного сп’яніння.

Слідчим Рівненського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик села Городок.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews