Випікання хліба - сакральний процес!
Автор : Олена Медведєва
Як він пахне!!! Свіжоспечений хліб! Охоче поділюся з рівнянами своїм власним рецептом!
Жменька мускатного борошна, жменька гречаного і чимало пшеничного. Трохи олії з кісточок винограду, смажений солоний арахіс, насіння льону, родзинки, сіль-цукор і далі за списком...
І ось він - свіжий домашній хліб, який пахне дитинством!!! НЕ З ХЛІБОПІЧКИ!
Можна смакувати з варенням, «Нутеллою», сиром, маслом, яке тане на його теплому шматочку...
Доречним буде до узвару, кави, молока, чаю чи компоту зі свіжоморожених ягід.
Для мене випікання хліба - сакральний процес. Можливо тому, що його пекли мої бабуся і мама. А я чекала, коли він схолоне на столі під лляним рушником і потім можна буде відрізати шматочок. Але обов‘язково скоринку.
Його аромат лишається навіть на руках...
Такий мій сьогоднішній гастротур!
Джерело: RvNews