Випікання хліба - сакральний процес!
Автор : Олена Медведєва
Як він пахне!!! Свіжоспечений хліб! Охоче поділюся з рівнянами своїм власним рецептом!
Жменька мускатного борошна, жменька гречаного і чимало пшеничного. Трохи олії з кісточок винограду, смажений солоний арахіс, насіння льону, родзинки, сіль-цукор і далі за списком...
І ось він - свіжий домашній хліб, який пахне дитинством!!! НЕ З ХЛІБОПІЧКИ!
Можна смакувати з варенням, «Нутеллою», сиром, маслом, яке тане на його теплому шматочку...
Доречним буде до узвару, кави, молока, чаю чи компоту зі свіжоморожених ягід.
Для мене випікання хліба - сакральний процес. Можливо тому, що його пекли мої бабуся і мама. А я чекала, коли він схолоне на столі під лляним рушником і потім можна буде відрізати шматочок. Але обов‘язково скоринку.
Його аромат лишається навіть на руках...
Такий мій сьогоднішній гастротур!
![null](https://admin.rvnews.rv.ua/uploads/600x400/2020/04/28/44fbd819352a3bb7ac81fdad38e5be59.jpg)
![null](https://admin.rvnews.rv.ua/uploads/600x400/2020/04/28/d014093b1517c6b3f9f52843b03e3e5d.jpg)
![null](https://admin.rvnews.rv.ua/uploads/600x400/2020/04/28/305f0225e5462d9768608d67c8942a17.jpg)
![null](https://admin.rvnews.rv.ua/uploads/600x400/2020/04/28/333e221b7387b7032eb7a80ca98e2cd0.jpg)
![null](https://admin.rvnews.rv.ua/uploads/600x400/2020/04/28/e7d538f1e8c04e60894941eead81f0ce.jpg)
Джерело: RvNews
![](https://admin.tenews.te.ua/uploads/full_size/2018/07/28/7f3ccdbc4395acc086ea264ac9e4182b.gif)