Хто винний у захворюванні рівненських медиків на коронавірус?

30.04.2020 09:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Оприлюднено рішення Комісії щодо епідрозслідування в Рівненській обласній клінічній лікарні. За результатами виявлено порушення, які були допущені в режимі роботи даного закладу. 

Станом на 29 квітня завершено епідрозслідування в Рівненській обласній клінічній лікарні стосовно великої кількості випадків захворювання медиків на COVID-19. Виявлено порушення, які були допущені в режимі роботи даного закладу, а також визначені відділення, де зафіксували спалах і було найбільше розповсюдження. 

Комісія дійшла висновку щодо необхідності притягнення до відповідальності практично всіх заступників головного лікаря, які причетні до організації санітарно-епідеміологічних заходів. Стосовно головного лікаря Івана Зими, є пропозиція облдержадміністрації звернутися до обласної ради про притягнення його до адмінвідповідальності. 

Ознайомитися із повним текстом рішення Комісі можна за посиланням: rozsliduvannya-vipadkiv-covid-19-kp-rokl.docx ( .docx , 29.46 Кб )

Головою ОДА Віталієм Ковалем прийнято рішення щодо провадження дисциплінарної відповідальності стосовно начальника управління охорони здоров'я ОДА Олега Вівсянника, а також рішення про порушення роботи у самому управлінні, зокрема, притягнення до відповідальності всіх посадовців, причетних до порушення умов діяльності закладу, в тому числі заступника начальника управління Ігоря Добровольського.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews