СБУ закликає рівнян дотримуватися карантину під час травневих свят

30.04.2020 19:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Життя та здоров’я близьких, а також тривалість карантинних заходів залежить від ставлення громадян до карантинних обмежень.

Служба безпеки України закликає громадян упродовж травневих свят дотримуватись умов карантину через поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Завдяки своєчасно вжитим заходам з протидії інфекційному захворюванню в Україні спільними зусиллями вдалося досягти помірних темпів розповсюдження хвороби серед населення.

На ранок 30 квітня коронавірусом було вражено майже 10,5 тис. українців, а щоденне зростання кількості нових випадків становить у середньому менше 10%. Найбільш уразливою категорією громадян є особи похилого віку з супутніми хворобами.

Випадки захворювання виявлено також і серед співробітників Служби безпеки України. Тому закликаємо не тільки особовий склад, а й усіх громадян дотримуватися карантинних заходів:

- носити захисні маски у громадських місцях та тримати соціальну дистанцію;

- утриматись від участі у масових та релігійних заходах;

- не залишати помешкань без нагальної потреби;

- не відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові та прибережні зони, спортивні та дитячі майданчики.

Від нашого ставлення до карантинних обмежень залежить життя та здоров’я близьких, а також тривалість карантинних заходів.

За матеріалами прес-служби СБУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews