Березнівчанина підозрюють у викраденні автівки та мотоцикла

За скоєне двадцятирічному жителю села Віткович загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактами незаконного заволодіння транспортними засобами, слідчі Березнівського відділення поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення 20-річному жителю села Вітковичі про підозру.

Повідомлення про викрадений мотоцикл із господарства 29-річного жителя села Вітковичі до поліції надійшло 19 квітня. Слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа вночі із незамкненого гаража викрала мотоцикл «Viper».

А вже через три дні, 22 квітня, поліцейські отримали заяву від іще одного місцевого жителя. 61-річний чоловік припаркував автомобіль «ВАЗ 21214» на узбіччі поблизу будинку сина, до якого приїхав. Залишивши ключі в замку запалювання, власник авто не виявив його вже через дві години.

Місце знаходження транспортного засобу поліцейські встановили оперативно. Його знайшли у лісовому масиві села Князівка.

Відомості за обома фактами незаконного заволодіння транспортними засобами слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 289 Кримінального кодексу України.

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій оперативники вийшли на слід зловмисника, яким виявився 20-річний житель Віткович. Викрадений мотоцикл поліцейські виявили у підсобному приміщенні неподалік його місця проживання. Від будь-яких пояснень і показань він  відмовляється.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

null
null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області