На «Сарненській трасі», що проходить Рівненщиною, триває ремонт (ФОТО)

07.05.2020 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Рівненщині ремонтують 33 кілометри дороги державного значення. Дорожньо-будівельна техніка працює на «Сарненській трасі».

Роботи проходять на автодорозі Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів. Одразу дві підрядні організації відновлюють ділянки від Костополя до Любомирки та на межі Березнівського та Костопільського районів, зокрема на 100-112 км та 125-136 кілометрах.

Фінансування перехідних об’єктів передбачене у державному бюджеті.

Як інформує Служба автомобільних доріг у Рівненській області, наразі на вказаних ділянках автодороги облаштовують та укріплюють узбіччя, фрезерують та укладають асфальтобетон. Хід та якість робіт контролюється фахівцями замовника робіт - Служби автомобільних доріг у Рівненській області, а також Держагентством автомобільних доріг України.

Водіїв Рівненщини просять бути максимально уважними та обережними на цій ділянці дороги, дотримуватись швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews