Між селами Рокитне та Залав’я рятувальники встановили КПП

08.05.2020 22:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

Це було зроблено тому, що у Рокитнівському районі зареєстровано 42 випадки інфікування коронавірусом. На КПП перебувають медики, рятувальники, поліцейські та прикордонники.

Сьогодні, 8 травня, новий блокпост з’явився між селами Рокитне та Залав’я Рокитнівського району. Його перенесли із села Познань, де він був ще розміщений 2 травня відповідно рішення обласної комісії ТЕБ та НС.

Це було зроблено через те, що на сьогоднішній день у Рокитнівському районі зареєстровано 42 випадки інфікування коронавірусом. Найбільше хворих - у смт Рокитне та селах Глинне та Познань. Це дозволить контролювати заїзд із півночі і переміщення громадян.

На КПП перебувають медики, рятувальники, поліцейські та прикордонники. Вони дезінфікують транспорт, проводять температурний скринінг громадянам, а також перевіряють документи та з’ясовують причину приїзду.

null
null
null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини