На статтю про рівненські події звернув увагу Дональд Трамп (ФОТО)

09.05.2020 20:05   Джерело: РадіоТрек
Опубліковано : Рівненський Новинар

Минулого тижня у США престижну Пулітцерівську премію отримали журналісти The New York Times. За статтю про "викриття хижацького режиму Путіна".

Одна з частин цього матеріалу присвячена подіям, які відбувалися в Рівному у 2016-му, - вбивству рівнянина Івана Мамчура.

Іван свого часу служив на Донбасі, його застрелили 16 вересня 2016 року в коридорі власного будинку у Рівному.

Підозрюваний у вбивстві Олег Смородінов зізнався, що працював на московських кураторів. Суд засудив Смородінова до 12 років в'язниці.

У колажі використано фото з матеріалу в "Нью-Йорк Таймз"

Стаття, яка складається із восьми частин, здобула перемогу в номінації “Міжнародний репортаж”. Проте, днями Президент США різко висловився щодо авторів статті:

Не журналісти, а шахраї!

Дональд Трамп закликав відібрати премію у журналістів, бо в статті міститься неправдива інформація. Ніби його штаб входив у змову із Росією.

Трамп запевняє:

Ви переконалися в цьому сьогодні, після публікації нових документів. У них абсолютно очевидно, що не було ніякої змови з Росією.

Про це пише The Washington Times.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РадіоТрек