На Рівненщині ДФС очолить полковник податкової міліції з Вінничини

11.05.2020 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рішенням в.о. голови ДФС Сергія Солодченка, під час відео-селекторної наради було повідомлено про зміну майже всіх керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України.

Окрім того, очільник відомства представив колективу новопризначених керівників. За підсумками рішення атестаційної комісії ДФС, призначено 23 заступники начальників головних управлінь ДФС в регіонах.

«Для мене це не тільки зміна обличь, це зміна ідеології та принципів роботи Служби. Так, серед вас є люди, які пропрацювали у відомстві вже не перший рік та на різних посадах. Але за весь час роботи довели свою результативність», – зазначив Сергій Солодченко.

Він висловив сподівання, що всі керівники володіють необхідними моральними якостями, щоб обіймати відповідні посади.

«Кожен з вас має усвідомлювати відповідальність за свої дії. Розраховую на те, що серед сьогоднішніх призначень немає жодного помилкового», – звернувся до колег очільник Служби.

Полковника податкової міліції Коберського Григорія Володимировича тепер призначено на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Рівненській області, із покладенням виконання обов’язків начальника ГУ ДФС у Рівненській області.

Григорій Коберський працював раніше у Головному управлінні ДФС у Вінницькій області, був начальником слідчого управління фінансових розслідувань. 

Джерело: Державна фіскальна служба України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews