У Дядьковицькій ОТГ вперше запроваджено програму Громадського бюджету

13.05.2020 17:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У 2020 році в Дядьковицькій ОТГ вперше запроваджено програму Громадського бюджету. На реалізацію проєктів, поданими мешканцями громадами чи громадськими організаціями, виділено 300 тисяч гривень.

Повідомялє ULEAD Рівненський регіональний офіс 

Подання проєктів розпочалося 15 квітня, а вже з 11 травня оголошено голосування за відібрані пропозиції. Як інформує сайт Дядьковицької ОТГ, комісією допущено 5 проєктів, які мають шанс отримати фінансування.

Зокрема, це ремонт приміщення тиру та облаштування прилеглої території тиру опорного закладу "МАЛОШПАКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" в селі Малий Шпаків; встановлення інформаційних вуличних вказівників; створення зони відпочинку; ремонт пластової домівки в с. Малий Шпаків та встановлення сучасного спортивного майданчику.

Усі, кому виповнилося 16 років, проживають або працюють в одному із населених пунктів, що входять до складу Дядьковицької ОТГ, можуть проголосувати за три із таких проєктів.

Для того, щоб проєкти були профінансовані, вони мають набрати щонайменше 30 голосів.

Голосувати можна на платформі Громадського бюджету чи заповнити паперовий бюлетень в сільській раді або роздрукувати бланк бюлетеня, заповнити і передати працівнику сільської ради, відповідальному за реєстрацію бюлетенів.

За матеріалами ULEAD Рівненський регіональний офіс  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews