Судимого жителя Рівненщини в'язниця не виправила

16.05.2020 13:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Досудове розслідування триває за десятьма фактами таємного викрадення чужого майна, вчиненого зловмисником. 

На шлях виправлення після відбування покарання у місцях позбавлення волі 33-річний житель Здолбунова не став та після звільнення продовжив свою «діяльність». А за вироком суду у травні цьогоріч за черговий майновий злочин відбувся штрафом. 

Вчора, 13 травня, о 21:30 до поліції надійшло повідомлення про крадіжку понад 60 тисяч гривень із сейфу в магазині на вулиці Грушевського у Здолбунові. 

У результаті проведених слідчих та розшукових заходів правоохоронці встановили причетність до вчинення злочину 33-річного здолбунівчанина. Як з’ясувалось, він заховався у приміщенні, доки магазин працював, а «обчистив» його після робочого дня. Аби вийти — розбив вікно. 

Наразі слідчі Здолбунівського відділення поліції вирішують питання про затримання чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  

Загалом, досудове розслідування триває за десятьма фактами таємного викрадення чужого майна, вчиненого зловмисником. За п’ятьма фактами, передбаченими частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України, йому уже повідомлено про підозру.  

Загальна сума завданих злочинами збитків встановлюється. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews