На Рівненщині затримали чоловіка, який порізав свого родича

23.05.2020 14:06   Джерело: Рівненські новини
Опубліковано : Рівненський Новинар

До поліції вчора, 22 травня, близько 19:30 години надійшло повідомлення, що до приймального відділення Корецької центральної районної лікарні доставлено 29-річного жителя села Морозівка із різаними ранами шиї.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє родичів із села Морозівка, — 29-ти та 38-ми років, майже одночасно прийшли до місцевого магазину. Обоє були напідпитку, тож конфлікт між ними виник раптово. Штовханина, яка розпочалася в коридорі торговельного закладу, продовжилася бійкою на вулиці. У руці 38-річний житель Морозівки тримав пляшку пива, яка в подальшому розбилась і він завдав удар осколком своєму супернику в шию.

Швидку медичну допомогу викликав власник магазину. До її приїзду зловмисник надавав допомогу потерпілому, утримуючи кровотечу пов’язкою.

29-річного чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні із діагнозом: колото-різана рана шиї із пошкодження артеріальних та венозних судин, артеріальна кровотеча.

38-річного нападника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини