Як виглядатиме оновлений стадіон «Колос» в місті Костопіль? (ФОТО)

25.05.2020 22:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Стадіон в Костополі оновлюють в рамках проєкту «Велике будівництво».

1330 глядацьких місць, сучасні легкоатлетичні доріжки та велике електронне табло. Такий вигляд матиме оновлений стадіон «Колос» в місті Костопіль.

«Спортивна споруда включена в президентський проєкт «Велике Будівництво». І основна задача для департаменту архітектури і будівництва - здати об’єкт до кінця літа. Великих перепон для цього немає, головне – це дофінансування», - розповів голова ОДА Віталій Коваль, який ознайомився із станом реконструкції стадіону.

На сьогодні об'єкт готовий на 63%. Будівельники уже частково відновили підтрибунні приміщення, забетонували трибуни, вклали бігові доріжки, влаштували зовнішню каналізацію і водопровід, встановили стільці для глядачів, облаштували огорожі трибун.

Загальна вартість проекту понад 14 млн грн. З цієї суми більше 9 млн грн уже спрямували, ще 5,5 млн, для закінчення реконструкції стадіону виділять з місцевого бюджету і з ДФРР.

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews