Торгівлі на вулицях біля ринку не буде!, - голова Рівного Володимир Хомко (ВІДЕО)

27.05.2020 20:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Мер Рівного розповів, чому відмовили пікетувальникам-торговцям.

 

Під стінами міськвиконкому вчора відбувся пікет підприємців, які торгують на прилеглих до центрального ринку вулицях. Кілька десятків людей, вимагали, щоб міська влада дозволила їм відкрити їхні торгові точки. Проте мітингувальникам категорично відмовили.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, чому:

«Напевне, про це вже багато хто читав і отримав по телебаченню інформацію про мітинг, який у вівторок відбувся під стінами міськвиконкому. Прийшли люди, які торгують різним крамом. Зауважу, не на ринку, а на Шевченка та інших, прилеглих до центрального ринку вулицях, із вимогою, щоб їм дозволили торгувати. Я вам скажу відверто: і в не карантинний час там не можна дозволяти торгувати. Не від хорошого життя, під тиском, там дозволили свого часу створити якийсь ярмарок, аби надати цій торгівлі хоч якусь законну підставу. Але дозволити торгувати на цих вулицях зараз, під час карантину, без дозволу Кабінету Міністрів на таку діяльність – це просто злочин. Тому ще раз заявляю: поки не буде рішення уряду і не відмінять карантин, скільки б люди не приходили, що б не робили, торгівлі на цих вулицях не буде!».

За матеріалаіми Редакції газети "7 днів"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews