Відкривши двері квартири, рівненські рятувальники знайшли мертву господиню оселі

28.05.2020 08:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вчора близько опівдня у Рівному рятувальники ДСНС допомогли працівникам поліції відкрили вхідні двері квартири, у якій знайшли мертву жінку пенсійного віку. Обставини залишаються невідомими.

27 травня об 11:30 в обласному центрі по вулиці Соборній бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне надали допомогу працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей квартири де була виявлена мертва господиня 1958 року народження. Жінка довгий час не виходила з квартири.

Рятувальники по висувній пожежній драбині дісталися через балкон у помешкання на другому поверсі. Там вони виявили господиню без ознак життя. Співробітники ДСНС відкрили вхідні двері квартири для поліцейських та медиків.

Наразі усі обставини встановлює поліція. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини