В Ожежині рятувальники визволили з вогню літню власницю помешкання

28.05.2020 20:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Пожежа трапилася в селі Ожежин, що на Острожчині. Рятувальникам ДСНС вдалося врятували квартиру та її власницю. Подейкують, що замикання електромережі стало причиною пожежі.

28 травня о 16:09 до рятувальників на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в селі Оженин Острозького району.

На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острога. По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній з квартир чотириповерхового житлового будинку на першому поверсі. Зі слів сусідів в середині могла перебувати власниця.

Увійшовши в апаратах захисту органів дихання та зору в середину задимленого помешкання на кухні рятувальники виявили жінку. Її негайно вивели на свіже повітря. Потому на гасіння пожежі, осередок якої знаходився в кімнаті рятувальники подали вогнегасні речовини. О 16:35 пожежу було локалізовано, а о 16:55 ліквідовано.

Жертв та постраждалих не має. Врятовано власницю 1951 року народження та трикімнатну квартиру. Внаслідок пожежі в одній із кімнат пошкоджено диван, речі домашнього вжитку та закопчено стіни.

Імовірна причина пожежі коротке замикання електромережі.

До гасіння було залучено одну одиницю пожежної техніки та шестеро вогнеборців.

null
null
null
null

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області