У Рівному буде ще один кінотеатр

31.05.2020 15:11   Джерело: rivne-future.com.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Міське управління архітектури дозволило власникам ТРЦ "Чайка" розширити діловий, культурно-розважальний центр. Скоро там можна буде дивитися цікаві та захоплюючу фільми. 

Відтак, невдовзі один із закладів розваг зміниться до невпізнанності. Поше "rivne-future.com.ua". 

Київське ТОВ "Чайка Девелопмент" планує збільшити вшир площу торгового центру. Після реконструкції висота будівлі буде приблизно становити 24,5 метра (зі сторони двору) та 20 метрів (зі сторони фасаду). 

Нагадаємо, що нині площа ТЦ - 14 000 метрів квадратних. Після перебудови вона збільшиться вдвічі, а саме становитиме 28 000 метрів квадратних. 

За словами заступника мера Рівного Віталія Германа, власник ТРЦ "Чайка" планує завершити всі будівельно-ремонтні роботи за півтора року. Це означає, що на початку 2022 року всі рівняни та гості нашого міста зможуть побувати на відкритті оновленого торгово-розважального центру. 

Повернемося до кінозалів. Їх планують створити шість, кожен з яких зможе розмістити до 300-т глядачів. 

Майбутня будівля буде розпланована така:

  • перший поверх - територія для торгівлі;
  • другий поверх - простір для ігор та приміщення виставкових залів;
  • між другим і третім поверхом амфітеатром буде розміщено 6 кінозалів. Основний вхід - на третьому поверсі. З кінозалів можна буде потрапити на другий рівень будівлі та центральну площу;
  • третій поверх - зона рекреації та розваг;
  • четвертий поверх - два технічні приміщення. 

Таким чином, через півтора роки ТРЦ "Чайка" кардинально зміниться. Всі прихильники кінопрем'єр будуть раді такому оновленню. Адже після знищення будівлі, де був "Мультіплекс", у північній частині міста так і не створили нового кінотеатру. 

Сподіваємося, що процес будівництва не затягнеться. Очікуємо на відкриття. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivne-future.com.ua