У Рівненській області розпочався конкурс «Золота ділянка 2020»

03.06.2020 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Рівненщині оголошується набір проєктних заявок на участь у конкурсі «Золота ділянка 2020».

Конкурс проводиться в рамках проєкту Польської допомоги для підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвитку польсько-українського економічного співробітництва.

Лише 8 регіонів України беруть участь у даному конкурсі, серед них і Рівненська область.

Учасниками конкурсу є органи місцевого самоврядування та місцеві органи виконавчої влади.

Мета конкурсу – визначення найкращих інвестиційних ділянок у Рівненській області для підвищення спроможності громад залучати вітчизняні та іноземні інвестиції.

Результатом конкурсу стане залучення польського експерта до громади задля підготовка інвестиційної пропозиції, промоція ділянок переможців іноземним інвесторам, поїздка до Польщі за обміном досвідом.

Заповнені матеріали щодо інвестиційних ділянок надсилати до 09 червня 2020 року на електронні адреси: yanushevskyi@investinrivne.org   та   ivanna.illiuk.invest@gmail.com.

Контактна особа відповідальна за збір інвестиційних пропозицій у Рівненській області: Дмитро Янушевський – директор Рівненської агенції із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне» моб.тел. (050) 637-1-637.

З детальними умовами конкурсу, вимогами та аплікаційними формами можна ознайомитися:

Регламент конкурсу

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews