Водій, причетний до смертельної ДТП неподалік Рівного, втік з місця події, бо був п’яним

07.06.2020 20:05   Джерело: РадіоТрек
Опубліковано : Рівненський Новинар

Під колесами легковика загинув велосипедист.

Тоді водій автомобіля «Mercedes-Benz E 290 Turbo-D» допустив наїзд на 57-річного місцевого жителя, який їхав на велосипеді. Від отриманих травм чоловік загинув на місці автопригоди. Зібравши докази, слідчі встановили, що велосипедист раптово виїхав на проїзну частину із права на ліво по ходу руху автомобіля.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування, крім того, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за статтею залишення в небезпеці, адже керманич автомобіля із місця події втік.

Поліцейським вдалося оперативно його встановити й розшукати. Відповідно до медичного освідування, він перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,03 проміле.

34-річного жителя села Корчів’я правоохоронці затримали й помістити до ізолятора тимчасового тримання. Напередодні ж, 5 червня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту без електронного засобу контролю.

Досудове розслідування триває за двома статтями Кримінального кодексу. Призначені експертизи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РадіоТрек