Рівненська обласна рада обрала, хто отримає Премію Верховної Ради України

10.06.2020 20:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

 

Шляхом рейтингового голосування депутати обрали претендента на присудження премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування. 

На здобуття Премії претендували: Ольга Горкавчук, Ольга Одейчук, Андрій Токарський, Марія Ясенчук, Ольга Ферар.

За результатами голосування обрали кандидатуру Ольгу Ферар. Вона - членкиня ГО ЗЕОН, заступниця редактора газети "Здолбунів СІТY", має досвід тренерської роботи з питань доброчесного врядування, зокрема, в об’єднаних територіальних громадах, брала участь в розробці проєктів рішень органу місцевого самоврядування, висвітлює хід запровадження медичної реформи в Україні.

Тож тепер Рівненська обласна рада клопотатиме до Комітету Верховної ради України з питань молоді і спорту щодо присудження Премії  Верховної Ради України за внесок молоді в розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування у 2020 році для Ольги Ферар.

Довідково: з 1 січня 2004 року заснована Премія. Щороку, як правило до 1 грудня, присуджується десять Премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожна – 8500 грн.  Премія присуджується особам - громадянам України віком до 35 років, молодіжним та, як виняток, дитячим громадським організаціям Верховною Радою України.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews