У Рівному запустять додаткові спеціальні перевезення

13.06.2020 20:01   Джерело: Ритм
Опубліковано : Рівненський Новинар

У Рівному провели засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Рівного, де вирішили додатково залучити автобуси в режимі спеціальних перевезень на маршрути:

М-39 «вул. В. Дивізії — с. Ювілейне» – 6 од.;

М-45 «вул. Кн. Романа – ЗОШ №19» – 6 од.;

М-49 «вул. Енергетиків — вул. Макарова» – 6 од.;

М-53 «вул. Вербова – НВО “Потенціал”» – 6 од ;

М-57 «вул. Є. Коновальця — ПМК-100» – 6 од;

Перевезення пасажирів громадським транспортом здійснюватимуться з 15 червня

Окрім того дозволили, роботу дрібно роздрібних торгівельних мереж з торгівлі морозивом та безалкогольними напоями з 13 червня 2020 року за умови дотримання санітарно-епідеміологічних вимог.

Та роботу ТОВ «Ринок» 14 червня 2020 року, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Млинівська, 36 за умови дотримання санітарно-епідеміологічних вимог.

Відповідно до тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 06.06.2020 № 34 – ДОПУСК ПРАЦІВНИКІВ РИНКУ, суб’єктів господарювання та їх працівників, які здійснюють торгівлю на ринках, здійснюється виключно за наявності вдягнутого распіратора або захисної маски, у тому числі виготовленої самостійно, та проходження температурного скринінгу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ритм