Жителька Рівненщини може «сісти» на десять років

18.06.2020 19:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Поліцейські Радивилівщини затримали жінку, яка завдала смертельний ножовий удар співмешканцю.

За нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, 34-річній підозрюваній загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Cвідком конфлікту між співмешканцями стала сусідка, яка вчора, 17 червня, зайшла до господарства 46-річного жителя села Срібне.

Поліцейські встановили, що спочатку «гостю» запросили до столу. За тим між «підігрітими» алкоголем 46-річним чоловіком та 34-річною жінкою зчинилася сварка, під час якої господар сказав їй забиратися до чоловіка, з яким перебуває у шлюбі.

Частування та лайка продовжувалася, а близько 17 години жінка схопила кухонного ножа та вдарила ним у стегно чоловіка. За якусь мить той упав, а до приїзду медиків від крововтрати помер.

Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй уже повідомлено про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що злочин жінка вчинила, маючи судимість. У березні цьогоріч за крадіжку суд присудив їй сплатити штраф у розмірі 850 гривень.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews