Євросоюз запустив сайт, який дозволить подорожувати безпечно під час пандемії

19.06.2020 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Нова вебплатформа надаватиме інформацію в режимі реального часу про кордони та доступні транспортні та туристичні послуги в державах-членах ЄС.

Європейська комісія запустила вебплатформу Re-open EU для підтримки безпечного відновлення подорожей та туризму по Європі. Сайт надаватиме інформацію в режимі реального часу про кордони та доступні транспортні та туристичні послуги в державах-членах ЄС.

Також постійно буде надаватися практична інформація щодо обмежень поїздок, заходів щодо охорони здоров'я та безпеки, таких як фізичне дистанціювання або носіння масок, а також інша корисна інформація про туристичні пропозиції ЄС та національних країн.

«Це дозволить європейцям приймати відповідальні та добре обізнані рішення щодо управління постійними ризиками, пов’язаними з коронавірусом, плануючи свої відпустки та подорожі протягом цього літа та за його межами», - пояснили в Єврокомісії.

Сама інформація на сайті оновлюється і доступна на 24 мовах.

Нагадаємо, Єврокомісія оголосила про поступове відкриття кордонів ЄС для громадян третіх країн з 1 липня і назвала критерії, за якими треті країни можуть потрапити у список тих, для кого знімуть обмеження у першу чергу.

Також нагадаємо, що незважаючи на новини про відновлення авіарейсів, кордону ЄС для українців поки залишаються закритими.

null

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews