До Дня Молоді та Дня Конституції велолюбителі Рівненщини лишилися без велотраси (ФОТО)

29.06.2020 09:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У суботу, 27 червня, в соцмережах з'явився «крик душі» велолюбителів, які у передсвятковий день виявили зруйновану велотрасу. Над її впорядкуванням чимало працювали, вклавши власні зусилля, витративши чимало засобів та часу.

«Завтра будуть помпезні заказні статті з привітанням до Дня Молоді та Дня Конституції, а СЬОГОДНІ В КОГОСЬ НЕ ЗДРИГНУЛАСЬ РУКА ЗНИЩИТИ НАШУ ТРАСУ, ЯКУ МИ БУДУВАЛИ ТРИ!!!!! РОКИ, В ЯКУ ВКЛАЛИ БІЛЬШЕ 5000 ГРН (НЕ ВРАХОВУЮЧИ ВЛАСНОЇ ПРАЦІ).

Ми обов'язково дізнаємось, хто це зробив, хто передискував всі наші трампліни та контрнахили, а ПОКИ ЩО ВІТАЮ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ МОЛОДІ ТА СПОРТУ.

БЛАБЛАБЛА. ТРАСИ БІЛЬШЕ НЕМА - А ТАМ МАЛИ БУТИ ЗМАГАННЯ ЧЕРЕЗ ТРИ МІСЯЦІ», - пише активіст Zavadskyi Gennazavr у спільноті Підслухано Корець ФБ.

Велолюбителі обурені, адже будівництво траси було погоджено з сільським головою Жадківки і головою районної ради. Однак, зруйнували велотрасу без попередження.

«Наша траса була розміщена на землях запасу жадківської сільської ради, на пасовищі, яке ніколи не розорювалось з часів створення Корця, будівництво траси було погоджено з сільським головою Жадківки і головою районної ради. Там суцільна глина, не придатна для вирощування сг культур, каміння та різкі схили. Це було безлюдне місце - ідеальне для велотраси.

Ми будували цю трасу поступово рік за роком, три роки поспіль, і лише зараз якісь монстри спокусились на цей клаптик землі - напевно, комусь мало, ніяк не наїдяться. Більше того, там були ще і людські городи, і приватні паї - все зрівняли під один трактор - залишився лише невеличкий фрагмент контрнахилу, який ми плекали потом і кров"ю. Нам ніхто не допомагав. Лише меліорація надавала трактор за нашу заправку. Тепер нема траси, нема 5 тисяч грн, нема де проводити змагання. Корець це закляте місце - тут знищили весь спорт і процвітають одні генделики. Браво можновладці! Так тримати! Після вас хоч потоп?»

null
Фото: Zavadskyi Gennazavr

 

null
Фото: Zavadskyi Gennazavr

 

null
Фото: Zavadskyi Gennazavr

 

null
Фото: Zavadskyi Gennazavr

 

null
Фото: Zavadskyi Gennazavr

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews