Рівненський фотохудожник запрошує опанувати мистецтво фотографії

30.06.2020 09:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський фотохудожник, видавець, засновник фотошколи «У фарватері істин» Олександр Харват запрошує приєднатися до опанування фототехніки та навчитися мистецтву фотографії.

«З моменту винаходу фотографії люди з цікавістю кинулись до Парижу, не лише побачити, але й навчитись, як це так, можна утримати зображення, намальоване світлом. Тоді це був складний та тривалий процес і без певних знань хімії та фізики це було досить не просто. Але ж, головне бажання.

Знання швидко поширювались, прогрес неймовірно спростив сам процес, залишивши хімію і фізику лише для самих допитливих і любителів саме тих оригінальних технологій фотодруку. І сьогодні, це набагато простіше. Але ж, ще раз але, прогрес не сказав, де та чарівна кнопочка на сучасній продвинутій камері, натискання на яку принесе вам та вашим друзям втіху та задоволення від ваших хороших світлин. 

Запрошуємо вас, разом ми знайдемо ту кнопочку! Скоро починаємо! Більше інформації по тел. 097-116-4539.
Вчимось тут, в Рівному, а в Париж і будь-де поїдемо, вже вміючи», - пише Alex Kharvat.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews