Костопільські спортсменки готуватимуться до змагань на оновленому стадіоні

02.07.2020 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Стадіон планують осучаснити вже до кінця цього літа. Він будується з урахуванням побажань представників легкоатлетичної спільноти району. Трибуни стадіону «Колос» вміщуватимуть 1330 глядацьких місць.

Костополі приводять до ладу стадіон дитячо-юнацької спортивної школи «Колос». Головну спортивну арену району оновлюють у рамках президентської програми «Велике будівництво».

Стадіон планують осучаснити вже до кінця літа. Найбільше цього чекає спортивна молодь Костопільщини.

«Мої вихованці, як ніхто інший, в очікуванні якісного завершення спортивної арени, – розповідає тренерка Тетяна Фінчук. – Адже щодня, готуючись до серпневих чемпіонатів України з легкої атлетики, мають можливість тренуватися у бігу лише на короткі дистанції».

Серед олімпійських надій Костопільщини – срібна призерка дорослого чемпіонату України, чемпіонка України серед юніорів та молоді з бігу на 800 м Світлана Жульжик; бронзова призерка матчевих зустрічей серед юніорів у Мінську, переможниця міжнародної матчевої зустрічі з бігу на 1500 м у Стамбулі Марія Козлюк та чемпіонка України серед юніорів, срібна призерка юніорського чемпіонату України з бігу на 800 м Юлія Уніч.

Поспілкувався із тренеркою голова Костопільської РДА Олександр Коваль, який запевнив, що будівельні роботи відбуваються з урахуванням побажань представників легкоатлетичної спільноти району.

«Вже сьогодні частково реконструйовані підтрибунні приміщення, триває облаштування основи бігових доріжок, проводяться фасадні роботи суддівського ложе, також тут буде велике електронне табло», – розповідає очільник району.

Трибуни «Колосу» вміщуватимуть 1330 глядацьких місць. Важливо, що стадіон роблять сучасним, враховуючи реальні потреби та побажання обласної Федерації легкої атлетики. Відтак на території ще будуть ями для стрибків і сектор для метання ядра і молота.

Загальна вартість проєкту понад 14 млн грн. З цієї суми понад 9 млн грн уже спрямували, ще 5,5 млн грн для закінчення реконструкції стадіону виділять із місцевого бюджету та ДФРР.

Нагадаємо, що в рамках президентського проєкту реконструюють 5 спортивних об’єктів на Рівненщині: спорткомплекси у Сарнах і Дубровиці, с. Бродниця Зарічненського району, басейн у Дубно та стадіон у Костополі.

null
null

 

null

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews