Близько восьмиста випускників Рівненщини здавали ЗНО з фізики

03.07.2020 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У чотирьох пунктах міст Рівне та Сарни ЗНО складали 786 осіб. Результати тестування стануть відомі його учасникам до 17 липня. Тестування відбулося з дотриманням протиепідемічних заходів. 

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання продовжилась тестуванням з фізики. У чотирьох пунктах міст Рівне та Сарни ЗНО складали 786 осіб.

На виконання 38 завдань учасникам ЗНО з фізики було відведено 180 хвилин.Максимальна кількість балів за всі правильно виконані завдання – 64. Результати тестування стануть відомі його учасникам до 17 липня.

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції тестування проходило з дотриманням протиепідемічних заходів. Під час проведення температурного скринінгу учасників та персоналу пунктів не було зафіксовано осіб із температурою тіла більше 37,2 та/або ознаками гострого респіраторного захворювання.

Довезення учасників ЗНО до пунктів проведення тестування та у зворотному напрямку забезпечували органи управління освітою у районах, містах, ОТГ.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews