Віктор Шакирзян і ГО «Рівне Разом» започаткували новий соціальний проект

03.07.2020 17:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Учасники організації «Рівне Разом» поставили собі за мету допомогти землякам під час карантину та з'ясувати думку містян щодо ефективності протиепідеміологічних заходів у Рівному. З цією метою активісти вийшли сьогодні на вулиці Рівного. Впродовж наступного тижня вони будуть допомагати рівнянам засобами індивідуального захисту та проводитимуть опитування, яке на думку, організаторів, має показати слабкі місця в запроваджених владою заходів.

- Сьогодні наша організація роздає маски та брошури кожному рівнянину, який проходить опитування. У цих довідничках ми зібрали найпотрібніші під час епідемії телефони екстрених служб. Це робиться для того, аби у разі виникнення крайньої потреби, люди могли швидко ними скористатися та отримати необхідну допомогу... Загалом у нашому проєкті візьме участь близько 20 тисяч людей. - каже голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Він також зазначає, що сьогоднішні карантинні заходи, введені міською владою - малоефективні. Адже незважаючи на такі обмеження захворюваності серед жителів міста збільшується.

null

Багато рівнян обурені тим, що протягом кількох місяців вони не мають можливості нормально жити та працювати, а місцеві чиновники, користуючись карантинними обмеженнями, продовжують зволікати з вирішенням проблем.

Медична галузь і далі не готова до боротьби за життя людей, дорослі втрачають роботу, а діти не отримують належної освіти. Але жодних дій для реального виходу з кризи ніхто не робить. Влада мовчить та вичікує - натомість, всю роботу взяли на себе громадські активісти та волонтери, які в цей нелегкий для країни час допомагають лікарям та жителям міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews