У Дубно горів вантажний автомобіль

03.07.2020 21:12   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вогнеборці встановили, що виникло замикання електромережі у господарській будівлі з подальшим поширенням вогню на поруч розташований вантажний автомобіль. Вогнем знищено бензобак автомобіля. Водій вантажного автомобіля отримав опіки ІІ ступеня.

3 липня об 11:27 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння вантажного автомобіля за адресою: м. Дубно, вул. Кременецька. До місця виклику негайно було направлено чергові відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що виникло замикання електромережі у господарській будівлі з подальшим поширенням вогню на поруч розташований вантажний автомобіль DAF. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. Об 11:30 пожежу було локалізовано, а об 11:49 повністю ліквідовано.

Вогнем знищено бензобак автомобіля. Водій вантажного автомобіля отримав опіки ІІ ступеня – верхніх, нижніх кінцівок та І ступеня – обличчя.

До гасіння було залучено дві одиниці спецтехніки та вісім рятувальників.

null

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області