На Рівненщині ретельніше перевірятимуть дотримання карантинних заходів

03.07.2020 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Кількість перевірок щодня збільшується, і за останні три дні по всій Україні їх відбулося майже 12 тисяч.

Понад 19 тисяч перевірок провели на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, продуктових ринках та в закладах громадського харчування з 19 червня 2020 року.

Кількість перевірок щодня збільшується, і за останні три дні їх здійснили майже 12 тисяч. Про це Президенту Володимиру Зеленському повідомили на традиційній селекторній нараді за участю представників уряду та правоохоронців щодо запобігання поширенню коронавірусу.

За результатами цих перевірок за три дні виявлено 2788 порушень, за які складено протоколи та приписи.

«Люди втомилися та розслабилися, але бізнеси, які заробляють, мають нести відповідальність, якщо не контролюють дотримання заходів безпеки й тим самим наражають клієнтів на небезпеку зараження», – зазначив Глава держави.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов доповів, що на Закарпатті та Волині у медзакладах почали готувати більше ліжко-місць у зв’язку зі зростанням кількості хворих та заповненням лікарень.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews