У голови Рівного щодня просять послабити карантинні заходи у місті

06.07.2020 07:12   Джерело: rivnerada.gov.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

До міського голови Рівного Володимира Хомка щоденно надходить багато звернень щодо послаблення у місті карантинних заходів. В тому числі, є звернення, які не можливо вирішити: торгівля за межами ринку та стихійна торгівля навколо нього, відповідь мера категорична – ні.

Крім того, є невелика частина звернень від громадян, до яких міська влада підходить з розумінням. В першу чергу відкриття дошкільних навчальних закладів – садочків. Міський голова ставиться до цієї проблеми та складнощів батьків із розумінням.

Заступниці міського голови Галині Кульчинській доручено вивчити досвід на прикладі інших міст. Головна умова – не наражати на небезпеку батьків, персонал садків, а головне - дітей!

Всі пропозиції заступниці міського голови щодо відкриття садків будуть заслухані на комісії ТЕБ та НС та прийняті відповідні рішення синхронно із обласною комісією.

За матеріалами http://rivnerada.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnerada.gov.ua