«200 днів брехні»: у Рівному відбулася акція протесту

06.07.2020 08:12   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Майдані Незалежності у Рівному зібралися близько 50 людей, які вважають обвинувачуваних у вбивсті журналіста Павла Шеремета невинними. 

Чому не шукають справжніх вбивць? Чому за ґратами непричетні люди? Чому не помічають безліч доказів невинуватості Андрія, Юлі, Яни і відверті факти брехні правоохоронців? Ці питання активісти ставлять владі. Про це з місця події повідомляє телеканал “Ритм”.

«Вони не винні в будь-якому випадку, якщо суд не довів їхню провину, а просто призначає винними, це так само злочин», – зазначив громадський активіст Тарас Обоїста.

Двісті днів тому, що 12 грудня 2019 року міністр МВС Аваков, президент Зеленський та Генпрокурор Рябошапка провели брифінг, де оголосили, що справу Шеремета розкрито, а вбивць знайдено. Злочинцями на їх думку є сержант ССО Андрій Антоненко, лікар Юлія Кузьменко та боєць ЗСУ Яна Дугар.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у віці 44 років, коли його автомобіль вибухнув у центрі Києва, де він жив останні п’ять років.

За матеріалами https://ritm.tv


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv