Завдяки громадським активістам у Рівному відкриють дитячі садочки

08.07.2020 17:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Керівник ГО "Рівне Разом" Віктор Шакирзян привітав колег-активістів, які лобіювали впорядкування роботи дитячих садочків у Рівному. За підсумком засідання міської комісії ТЕБ та НС влада прийняла рішення відкрити заклади дошкільної освіти в обласному центрі вже з 20 липня.

Дане рішення є результатом спільної роботи активістів громадської організації та голів батьківських комітетів. В міську раду спочатку була направлена петиція. Після того активісти пікетували Міністерство освіти та науки України.

- Вітаю зі спільною перемогою! Місцеві чиновники дослухалися до наших звернень. Активісти та волонтери ГО “Рівне Разом” досягли основної мети, аби влада почала діяти! Сьогодні Комісія ТЕБ і НС прийняла довгоочікуване рішення нагальної проблеми, з якою зіткнулися тисячі рівнян. Сподіваюсь, що чиновники зуміють організувати дотримання всіх вимог для збереження життя і здоров’я дітей та працівників закладів, - написав Віктор Шакирзян на своїй сторінці Фейсбуку.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews