У Сарнах співмешканка зарізала іменинника

Поліція встановила, що співмешканці продовжували святкувати день народження 41-річного чоловіка третій день поспіль. Лихо сталося внаслідок конфлікту під час застілля. Підозрюваній загрожує 15 років ув'язнення.

Від отриманого ножового поранення у власній квартирі сьомого липня помер 41-річний сарненчанин. Медики «швидкої», які приїхали на виклик о 16:25, лише констатували смерть чоловіка.

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що співмешканці продовжували святкувати день народження 41-річного чоловіка третій день поспіль. Під час розпивання спиртних напоїв між ними виник спочатку конфлікт, а потім — штовханина, в результаті чого 28-річна жінка нанесла два удари кухонним ножем у груди. Коли чоловік втратив свідомість, вона викликала «швидку».

Зловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Сарненського відділу поліції повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваній тепер загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Вирішується також питання про обрання їй запобіжного заходу.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області