Демидівські вогнеборці визволили з вогню літню жінку

09.07.2020 21:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

Внаслідок пожежі вогнем знищено стіл, шафу та ліжко. Причину пожежі та завдані збитки встановлюють фахівці.

7 липня о 20:14 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу с. Русино-Берестечко Демидівського району. До місця події було направлено черговий караул рятувальників 1-го державноого пожежно-рятувального поста.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що відбулося загорання в кімнаті житлового будинку розміром 4х8м. Провівши  розвідки в одній з кімнат було виявлено літню жінку 1942 р.н. яку негайно було виведено на свіже повітня та передано працівникам швидкої медичної допомоги. На ліквідацію було подано вогнегасячі речовини. О 20:37 пожежу було локалізовано, а о 21:38 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено стіл, шафу та ліжко. На гасіння пожежі було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та чотири рятувальника. Причину пожежі та завдані збитки встановлюють фахівці.

null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини