У Радивилові пожежники врятували будинок від знищення вогнем

10.07.2020 08:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття житлового будинку та домашні речі. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

9 липня о 09:12 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Радивилів по вул. Почаївська. На місце події було направлено чергові відділення рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла у цегляному, критим металочерепицею приватному житловому будинку, розміром 10х13м.. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 09:27 пожежу було локалізовано, а об 11:35 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття житлового будинку на площі 40 м.кв. та пошкоджено покриття на площі 50 м.кв., речі домашнього вжитку.

Причина та збитки від пожежі встановлюються. До ліквідації було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та сім осіб особового складу рятувальників.

null

ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області