Компанія «BMW» відповіла на бойкот мешканця Рівненщини через геїв та лесбіянок

11.07.2020 20:13   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

Український офіс німецького автоконцерну «BMW» прокоментував скандал, який розгорівся через те, що вони помістили на свій логотип прапор ЛГБТ.

Як ми раніше повідомляли, через відкриту підтримку геїв та лесбіянок костопільський підприємець Андрій Ліснічук закликав бойкотувати цю марку автомобілів. Свій же «BMW» чоловік хоче продати.

Однак «BMW» для BBC розповіло, що різноманітність культури BMW є частиною ДНК їхнього нашого бренду:

- Ми, як BMW Україна, поважаємо думку інших і розділяємо толерантність нашого головного офісу у Мюнхені. Якщо хтось не підтримує нас та перестає купувати автомобілі BMW з цієї причини, вони мають повне право на власну думку.

Нагадаємо, 28 червня BMW на своєму офіційному акаунті у Facebook опублікувала свій логотип на тлі «райдужного прапору», символу ЛГБТ-спільноти.

- Ми віримо в те, що у відкритому суспільстві ніхто не має зазнавати утисків чи бути привілейованим, або ж переслідуватися через етнічне походження, колір шкіри, національність, стать, релігію, можливості чи вік , - пояснили у компанії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє