Поліція розслідує загибель працівника на підприємстві «Кроноспан»

13.07.2020 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Трагічний випадок 10 липня близько 15 години на території товариства з обмеженою відповідальністю, що розташоване на вулиці Барона Штейнгеля села Городок.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 39-річний житель села Караєвичі разом із іншими працівниками за допомогою екскаватора демонтовували громовідвід. Керманич машини обгородив робочу територію і наказав усім працівникам залишити її. Однак, 39-річний чоловік раптово зайшов на територію в той час, коли металева конструкція почала падати. Чоловік отримав травми, несумісні з життям.

За цим фактом слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини). Поліцейські встановлюють усі обставини трагічного інциденту.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews