Рівненська міська рада не оскаржуватиме рішення суду про заборону проведення заходів ЛГБТ-спільноти

14.07.2020 08:12   Джерело: infopotik.com.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівненська міська рада не оскаржуватиме рішення суду, яким скасували їхнє ж рішення про заборону проведення заходів ЛГБТ-спільноти.

Про це сказав мер Володимир Хомко, відповідаючи на питання журналістів. Також очільник міста назвав те сесійне рішення піаром і додав, що воно “абсолютно дурне”, – пише Суспільне.

Міський голова вкотре нагадав, що 24 грудня 2019-го року міська сесія, де прийняли рішення про заборону, була без його участі.

“Я тоді не був на сесії і дуже шкодую, бо якби був – точно це питання не виносив би. Рада не могла не програти це питання, бо по законодавству України міська рада не може приймати таких рішень. Це може робити лише суд”, – коментує мер.

Також Володимир Хомко каже, що рішення про обмеження заходів ЛГБТ-спільноти “було піарного характеру, але абсолютно дурне і це всі розуміють”.

“Не треба було цю тему чіпати, ніхто тут тих парадів не збирався проводити. Ну вже вляпались… Ніхто не буде ту апеляцію подавати, бо вона без смислу, вона буде програна. Ті задовольнили своє еґо, а ті – своє, але і тим, і тим воно до лампочки”, – завершив коментар очільник Рівного.

Джерело: https://www.infopotik.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: infopotik.com.ua