На Рівненщині чиновника однієї з ОТГ затримали на хабарі

18.07.2020 17:09   Джерело: Ритм
Опубліковано : Рівненський Новинар

17 липня, правоохоронцями викрито начальника відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами однієї з ОТГ Рівненщини під час вимагання та одержання неправомірної вигоди в сумі 20 тис. грн.

Про це інформує пресслужба Прокуратури Рівненської області.

Вказаний посадовець обіцяв не створювати перешкод у діяльності в період карантину закладу громадського харчування на території ОТГ, та не повідомляти контролюючі органи про можливі порушення в його діяльності.

Чиновника викрито в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою), слідчими СУ ГУНП в області. Викриття пройшло за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області та за оперативного супроводу УСБУ.

Тривають невідкладні слідчі дії на місці одержання неправомірної вигоди. Вирішується питання щодо затримання особи в порядку ст.208 КПК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ритм